Nincs lehetetlen!

Ingyenes állapotfelmérés

Hozza be szervízünkbe autóját, ha bizonytalan annak műszaki állapota miatt, vagy esetleg hosszú út előtt áll. Hihetetlen, de igaz! Mi ingyenesen átnézzük gépjárművét az esetlegesen előforduló hibák után kutatva és ha igényt tart rá, a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk.

Kötelező szervizek


Ahhoz, hogy autója ne hagyja cserben, gondoskodni kell róla! Egy kis odafigyeléssel és némi ráfordított idővel ez megoldható. A mai intelligens autók olyan fedélzeti computerrel vannak ellátva, ami azonnal jelez, ha szervízre van szükség. Amennyiben ez a rendszer nem áll rendelkezésünkre, vagy nem jelez még a gépjármű, akkor is érdemes évente a kötelező szervízt elvégeztetni. Ez a befektetés mindig megtérül, hiszen így növeli gépjárműve élettartamát.

Intelligens motordiagnosztika

A mai modern gépkocsik mindegyike tartalmaz egy fedélzeti számítógépet, azaz a jármű agyát, ami minden információt tartalmaz autónkról. Ez nem csak arra szolgál, hogy tájékoztassa Önt, ha eljött a kötelező szervíz ideje, hanem annál sokkal összetettebb feladatot lát el. A Schlosszer és Fia Kft. műhelye a legmodernebb BOSCH diagnosztikai műszerekkel és szoftverekkel van felszerelve, így nincs olyan számítógéppel ellátott autó, amiből ne tudnánk minden adatot kinyerni. Például ennek segítségével tudjuk pontosan és tökéletesen beállítani a levegő üzemanyag keverékét, de innen kapjuk meg az információt, ha valamilyen elektromos hiba lépett fel. Vegye igénybe intelligens motordiagnosztikai szolgáltatásunkat és az "elgyengült", akadozva járó motor ismét megbízhatóan fog működni!

Extra szolgáltatásaink

1., Chip tuning dobozok benzines és dízeles gépjárművekhez

2., Traffipax jelzők és blokkolók

3., Fogyasztáscsökkentő és etanol átalakító készülékek

4., Xenon szettek

5., Bluetooth kihangosítók

6., Egyéb extrák és kiegészítők